Over WM Media

WMMEDIAWEBSITE3

Over WM Media

Over WM Media. Door onze jarenlange werkervaring in de wereld van economie, marketing, sales  en communicatie hebben we veel kennis om goede bedrijfs content te maken. Daarbij kunnen we ook een sterk en gericht advies geven hoe je dit kan inzetten. Commercie zit in het DNA van WM Media en de passie voor fotografie en video sluit daar naadloos bij aan.

WM Media werkt met een vaste ploeg van jonge en gemotiveerde webdesigners, marketeers, fotografen en video specialisten. Daarbij hebben we een netwerk opgebouwd met freelance marketing en media talenten waarvan we gebruik kunnen maken. 
De combinatie van specialisten zorgt ervoor dat we een totaaloplossing kunnen aanbieden en past goed in een B2B (business to business) omgeving. Daarmee zorgen we dat WM Media ook echt een toegevoegde waarde is en blijft voor ieder bedrijf die op zoek is naar een partner in online media, marketing, fotografie en video.

Nog meer weten over wie wij zijn? Of ben je benieuwd naar de foto’s die we maken? Op de voorbeelden bedrijfsfotografie pagina en fotografie pagina hebben we meer voorbeelden van afgeronde projecten. 

“Door echt te durven kijken vanuit het perspectief van de klant, zie je hele andere behoeften dan te kijken vanuit het perspectief van je bedrijf. Wat wil jouw klant nou echt zien? Wat is relevant? En hoe kan je klant zich herkennen in hetgeen jij laat zien?”

Wij maken foto's en video's

De core business van WM Media is het maken van foto’s en video’s voor bedrijven. Hierin is het onze taak om de essentie van jouw bedrijf zo goed mogelijk vast te leggen dat er een beeld ontstaat waarin jou klant in een oogopslag ziet wat wat je doet of wie je bent. 
 

Goede foto’s en video’s zijn niet alleen belangrijk voor je algemene uitstraling maar zeer zeker ook voor je social-media kanalen. Dat is namelijk bij uitstek de kans om in contact te komen met jouw doelgroep. Het hebben van goede beelden en content die echt bij je bedrijf passen is daarom van essentieel belang. 

Onze kracht zit in het maken van deze content en het adviseren hoe je deze het beste kan gebruiken. Zo denken we bijvoorbeeld mee over wat jou klant nou echt wil zien, wat relevant is en welk moment het beste is om het te gebruiken. Nadat we research hebben gedaan in jouw branche gaan we aan de slag om het verschil te kunnen maken. We doen daarbij analyse van de branche, jouw directe concurrentie en je doelgroep om zo goed mogelijk in kaart te brengen welke behoefte er zijn.

In goede handen

Goed gekozen! Bij WM Media ben je in goede handen. Het is onze missie om jouw visuele media zoals foto’s of video’s in absolute topkwaliteit te leveren. We geven je bedrijf een nieuw gezicht en proberen het net even anders te doen dan andere. Juist zodat jij je onderscheid van de rest.   

Zakelijke fotografie over WM Media
Scroll naar top