Over WM

Over WM

Over WM Media. Door jaren werkervaring in marketing, marketingmanagement, communicatie en sales hebben beschikken we over voldoende kennis om hele scherpe en relevante media/content te maken. Daarnaast vinden we het leuk om te leren van ondernemers onder elkaar en delen daarom graag onze expertise in het vak van content, marketing en communicatie. Delen om te vermenigvuldigen!

WM werkt met een vaste ploeg van jonge, creatieve en gemotiveerde vakspecialisten zoals: webdesigners, marketeers, fotografen en cameramannen, geluidsmannen en grafisch ontwerpers. Oftewel: Met ons opgebouwde netwerk kunnen we van A tot Z bedienen in het hele proces.

De combinatie van specialisten zorgt ervoor dat we een totaaloplossing kunnen aanbieden die goed past in de visie van WM. We werken  voornamelijk B2B (business to business) maar sluiten niemand uit. WM wil waarde toevoegen aan je bedrijf door middel van perfecte foto’s, video’s, online media, marketing campagnes en strategieën.
 
WM: Dè online media en marketing partner met succesgarantie.

"Foto en video met een plan"

 
De hoofdactiviteit (core business) van WM is het maken van foto’s en video’s (meestal voor bedrijven). Hierin is het onze taak om de essentie van jouw bedrijf zo goed mogelijk vast te leggen zodat je klant in een oogopslag ziet waar je voor staat, wat je doet en wie je bent. 
 

Deze foto’s en video’s zijn belangrijk voor uitstraling van je bedrijf. Alleen professionele kwaliteit is toegestaan om succesvol te zijn. Denk dan bijvoorbeeld aan je site en ook zeker social-media kanalen. Daar kan je maar een keer een eerste indruk afgeven en die moet perfect zijn.  

De kracht van WM zit in het nadenken over de business, het maken van de perfecte content en het adviseren hoe je deze het beste kan gebruiken. Zo denken we bijvoorbeeld mee over wat jou klant nou echt wil zien, wat relevant is en welk moment het beste is om het te gebruiken. Nadat we in kaart hebben gebracht wat de wensen en doeleinden zijn gaan we uitgebreid research doen in de specifieke branche voordat we beginnen met het maken van de beelden.

Scroll naar top