Web en social support

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

WM MEDIA

Advies over je website en social media

Web en social support is samengevat dat we advies geven over je website en social media kanalen. Door een grondige analyse uit te voeren leggen we kritiekpunten, aandachtspunten en verbeterpunten van je site vast. Daarnaast kunnen wij de problemen verhelpen en daardoor zorgen dat je site beter zal gaan ranken in Google. WM Media kan je pagina’s onderhouden, optimaliseren en bewerken. Ook bied onze web en social support de mogelijkheid om je social kanalen te onderhouden, aanpassen en voorzien van nieuwe content.  

Door het up to date houden van je site en social media kanalen ziet Google dat als voordeel om de zoeker te kunnen voorzien van accurate en actuele informatie waarop ze zoeken. Dat werkt dus goed voor je vindbaarheid en zal daardoor echt bijdragen aan een hogere conversie en meer traffic. 

Zoekwoorden

Is de website van jouw bedrijf vindbaar op de goede zoekwoorden? Of op welke zoekwoorden scoren mijn concurrenten goed? Door onderzoek te laten doen naar relevante zoekwoorden en een analyse te laten maken van je concurrentie krijg je een overzichtelijk beeld waar de kansen liggen voor jou. Het verschil zal dan ook groot zijn na het aanpassen van je site en het optimaliseren van de pagina’s. We laten door SEO (search engine optimalisation) je website hoger in google komen zonder er een advertentiebudget op te zetten. Door het zoekwoorden onderzoek kunnen we je klant beter bereiken en door de optimalisatie wordt je beter gevonden. Oftewel: echt een quickwin voor je online succes.

Zichtbaar op internet?

Onmisbaar voor ieder bedrijf!

Web en social support

Web

We zorgen ervoor dat jouw website actueel is en blijven continu tweaken aan de vindbaarheid van je website. We gebruiken WordPress, yoast, google search console en google analytics voor een geoptimaliseerd resultaat. 

Content

Heeft je nieuwe web of social media content nodig? Wij maken professionele foto’s en video’s van jouw bedrijven en zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de deze content. 

Social

Jouw social media kanalen voorzien van de meest recente informatie en altijd up to date. We kunnen voorzien in het geautomatiseerd posten van relevante content en het onderhouden van je contacten.

S.E.O.

Search engine optimalisation bevat veel elementen waarmee je de vindbaarheid van je site vergroot. Door consequent je pagina’s te optimaliseren boek je meteen resultaat in je online succes. 

Wil je weten wat er aan jouw website verbeterd kan worden? We doen een gratis analyse.

Samenwerking met onze partners

WM Media is jouw one stop shop voor fotografie en video. Omdat we een samenwerkingsverband hebben met About. Marketing en Markvoort Online waardoor we een compleet pakket kunnen aanbieden om je online propositie te verbeteren. We kunnen daarvoor alles toepassen, zoals het bewerken of aanpassen van je bestaande site tot aan al je feed voor je social media kanalen. Kortom: onmisbaar voor jouw bedrijf.

Online succesvol zijn is een ruim begrip. Over het algemeen is online succes te weiden aan een aantal factoren.  
1. Je moet actueel en relevant zijn.
2. Belangrijk is het continu blijven toevoegen van waardevolle content.
3. Onmisbaar voor succes is het blijven verbeteren en updaten van je bestaande content.
4. Door iedere dag te blijven optimaliseren van je content, pagina’s en berichten aan de hand van actuele algoritmes. 

Conclusie: Tijd en aandacht is essentieel, daardoor kan jij het verschil maken.

Scroll naar top