Web en social support

WM MEDIA

Web en social-media support

Web en social support is samengevat: advies over je site en social-media kanalen. Door een grondige analyse uit te voeren leggen we kritiekpunten, aandachtspunten en verbeterpunten vast. We helpen je met het structureren van je social-media kanalen en site. Het lijkt eenvoudig maar schijn bedriegt. De meest gunstige situatie zou zijn dat je klant meteen herkend dat het jouw pagina is. Zowel voor je site als social-media accounts. We helpen je met de inhoud, design en content om precies te uiten waarvoor jij staat.

Daarnaast kunnen wij helpen jouw site beter te maken. Om meer bezoekers en uiteindelijk klanten te genereren is het van essentieel belang dat je een geoptimaliseerde site hebt. Daardoor gaat je site beter ranken in Google en kan de klant je makkelijker vinden. WM Media kan je pagina’s onderhouden, optimaliseren en bewerken. Ook bied onze web en social support de mogelijkheid om je social kanalen te beheren, onderhouden en voorzien van nieuwe content.  

Door het up to date houden van je site en social media kanalen ziet Google dat als voordeel om de zoeker te kunnen voorzien van accurate en actuele informatie waarop ze zoeken. Dat werkt dus goed voor je vindbaarheid en zal daardoor echt bijdragen aan een hogere conversie en meer traffic. 

Webdesign WM Media

Optimalisatie

Is de website van jouw bedrijf vindbaar op de goede zoekwoorden? Of op welke zoekwoorden scoren mijn concurrenten goed? Door onderzoek te laten doen naar relevante zoekwoorden en een analyse te laten maken van je concurrentie krijg je een overzichtelijk beeld waar de kansen liggen voor jou. Het verschil zal dan ook groot zijn na het aanpassen van je site en het optimaliseren van de pagina’s. 

We laten door SEO (search engine optimalisation) je website hoger in google komen zonder er een advertentiebudget op te zetten. Door het zoekwoorden onderzoek kunnen we je klant beter bereiken en door de optimalisatie wordt je beter gevonden. Oftewel: echt een quickwin voor je online succes.

Zichtbaar op internet?

Ervaar de voordelen van een goed vindbare site

Web en social support

Web

We zorgen ervoor dat jouw website actueel is en blijven continu tweaken aan de vindbaarheid van je website. We gebruiken WordPress, yoast, google search console en google analytics voor een geoptimaliseerd resultaat. 

web social support

Content

Heeft je nieuwe web of social media content nodig? Wij maken professionele foto’s en video’s van jouw bedrijven en zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van de deze content. 

Bedrijfsfotograaf-overijssel, tips voor bedrijfsfotografie

Social

Jouw social media kanalen voorzien van de meest recente informatie en altijd up to date. We kunnen voorzien in het geautomatiseerd posten van relevante content en het onderhouden van je contacten.

Groeien op instagram

S.E.O.

Search engine optimalisation (oftewel; SEO) is een complexe en tijdsrovende klus. Er zijn veel elementen waarmee je de vindbaarheid van je site vergroot. Zowel op je site als buiten je site. Door consequent je pagina’s te optimaliseren boek je meteen resultaat in je online succes. 

web en social support SEO

Alles in één oplossing

Geen zorgen over je site, social-media, fotografie en video. WM Media heeft alles in huis om je van A tot Z te ontzorgen.

Social-media beheer

WM Media is jouw one stop shop voor fotografie, video, advies en social-media. Omdat we samenwerken met ervaren marketeers, webdesigners en fotografen bieden we een compleet pakket aan om je online propositie te versterken. Daarin gaan we ver, om jou het optimale resultaat te leveren. Zoals het bewerken of aanpassen van je bestaande site, beheren van je social-media kanalen en het maken van maatwerk content. Kortom: onmisbaar voor jouw bedrijf.

web en social support, Bedrijfsfotograaf WM Media
Scroll naar top