Vrijblijvende offerte

WM MEDIA

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil je weten wat we kunnen betekenen voor je bedrijf? En ben je benieuwd wat daarvan exact de kosten zijn? Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is op onderstaand contactformulier invullen. Wij zullen je een passend voorstel doen aan de hand van jouw gewenste resultaat. Er zitten geen kosten aan verbonden en je zit nergens aan vast.

Foto's van klanten

Ontvang een vrijblijvende offerte

Dan weet je meteen waar je aan toe bent.

Hoe bepalen wij het beste?

Gewenste resultaat

Een grote factor in de eindprijs is het resultaat wat je wil bereiken. Wil je algehele landelijke bekendheid en een tv campagne, dan zal dit qua kosten snel oplopen. Of wil je liever specifiek in jouw niche opereren? 

Budget

Om je het beste van dienst te kunnen zijn is het handig om vooraf een budget vast te stellen. Daarmee kunnen wij een inschatting maken van de mogelijkheden en opbrengsten. Of inzichtelijk maken dat het eventueel anders kan dat gunstiger uitpakt.

Moeilijkheid

Hoeveel concurrentie zit er in jouw branche, hoeveel zoekvolume is er voor jouw product. Allemaal elementen die wezenlijk verschil maken in de middelen en werkzaamheden die we moeten inzetten om optimaal resultaat te halen.

Gewenste media

Wat is je wens qua beeldmateriaal of media? Ga je voor fotografie, een inhoudelijk artikel of een video campagne? En correspondeert dit ook met je gewenste resultaat? Wij zullen alle afwegingen inzichtelijk maken qua prijs en rendement.

Aantal uren

Het overgroote deel van de prijs zit in de arbeidsuren die moeten worden gemaakt. Daarom maken we van te voren een urenberekening zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent zonder verassingen achteraf.

Mogelijkheden

Meestal zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. Zoals ook voor jouw doel. We zetten de mogelijkheden ten opzichte van het doel naast elkaar om te kijken welke keuze’s het gunstigst uitpakken. 

Hoe sta je er nu voor?

Heb je enig idee hoe je er nu voor staat qua online propositie? Ontvang een gratis analyse om inzichtelijk te krijgen waar je het goed doet, waar je kan verbeteren en hoe je dit het beste kan aanpakken. Net zoals de offerte is dit gratis en geheel vrijblijvend.

 

Voorbeelden van fotografie en video te bekijken? klik hier. Benieuwd naar onze tarieven? klik hier. Voor onze instagram pagina met voorbeelden klik hier.

Scroll naar top