Over WM

Portfolio fotografie

In deze portfolio laten we voorbeelden van bedrijfsfotografie zien aan de hand van een aantal cases die WM Media heeft gedaan. Wij maken professionele foto’s en video’s voor de zakelijke markt. Onze specialisatie is om de essentie van jouw bedrijf op een manier vast te leggen zodat iedere (toekomstige) klant in een oogopslag kan zien wat jullie doen of wie jullie zijn.

Omdat we helaas veel bedrijven zien met slechte foto’s gebruiken en/of er totaal geen aandacht aan besteden, hebben wij er onze missie van gemaakt dit te verbeteren. 

We posten regelmatig nieuwe content op onze Instagram pagina.

Je eigen video?

video laten maken voor bedrijven
Video afspelen

We krijgen steeds meer de vraag waarom nou precies video zo belangrijk is in het online profileren van jouw merk. Nou dat is vrij simpel uit te leggen, ieder persoon is namelijk van nature visueel aangelegd. Daardoor kan de persoon zicht sneller in iets herkennen. Waardoor hij of zij sneller over zal gaan tot actie.

Hoe moet je de video dan gebruiken of inzetten? 
Laat door een korte clip of video zien wat de klant er echt mee kan, of wat zijn of haar echte voordelen zijn. Mensen willen blije mensen zien, het liefst heel herkenbaar voor hun eigen situatie. 

Wil je weten wat video kan betekenen voor je bedrijf? We geven je een gratis analyse van je online propositie en adviseren je over de mogelijkheden van fotografie en video die relevant zijn voor jouw bedrijf. 

Scroll naar top