Voorbeelden bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

WM MEDIA

Voorbeelden bedrijfsfotografie

In onze portfolio laten we voorbeelden van bedrijfsfotografie zien die gemaakt is door WM Media.
Wij maken professionele foto’s en video’s voor de zakelijke markt. Onze specialisatie is om de essentie van jouw bedrijf op een manier vast te leggen zodat iedere (toekomstige) klant in een oogopslag kan zien wat jullie doen of wie jullie zijn. Jouw bedrijf kan echt het verschil maken met foto’s van topkwaliteit. Helaas zien we nog veel bedrijven slechte foto’s gebruiken of er totaal geen aandacht aan geven. Volgens ons een gemiste kans omdat de klant steeds kritischer wordt op het niveau van de bedrijven waarmee ze in zee gaan. Op deze pagina laten we een paar voorbeelden zien van onze gemaakte foto’s. Ondanks dat we trots zijn op elke foto die we gemaakt hebben kunnen we helaas niet alles laten zien. Sterker nog, het is ontzettend moeilijk om te kiezen welke wel en welke niet. Zou je toch graag meer van ons willen zien? We posten regelmatig nieuwe content op onze instagram pagina. Druk dan meteen ook even op volgen 😉

WM Media bedrijfsfotograaf

Fotografie voor website

Een gave fotoshoot gedaan voor een van onze partners die ons ondersteund  in het maken van WordPress websites. Deze shoot was bij een bakkerij/restaurant die is gespecialiseerd in de Turkse keuken

 

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Fotoshoot en promotievideo

Deze gepassioneerde ondernemer heeft ons gevraagd zijn mooie vak op de juiste manier vast te leggen in een promotie video en een toffe fotoshoot. We hebben deze shoot gedaan in perfecte omstandigheden met prachtig weer met een laaghangende zon, voor een geweldig resultaat.

Over WM Media

Fotografie, nieuwe site, social media

Met plezier gewerkt aan dit leuke project. Enorm leuk om te zien dat een streekproduct kan uitgroeien tot een landelijk verkocht ambachtelijk product. We hebben een site met webshop gemaakt, fotografie gedaan en social media opgestart.

Over WM Media

Fotografie voor website

In opdracht van een van onze partners twee keer een  fotoshoot gedaan voor een salon in haarwerken. Ons doel was om een persoonlijke maar toch professionele uitstraling te geven aan de foto’s en daarbij een boodschap wilden vertellen van service, kwaliteit en privacy.

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Fotoshoot voor kapsalon

Een mooie samenwerking met een van onze marketingpartners die ons heeft ingeschakeld voor vette foto’s voor een nieuwe salon. We hebben de foto’s gemaakt van het interieur en de medewerkers om hun klanten alvast kennis te laten maken met de huiselijke sfeer en geweldige medewerkers

Bedrijfsfotografie

Fotoshoot tentoonstelling

Een project wat echt heel dicht bij ons hart lag. We hebben een fotorapportage gemaakt ter ondersteuning van een marketingcampagne voor een tentoonstelling van exotische sportauto’s. Omdat we zelf veel liefde hebben voor mooie wagens waren we hier als een vis in het water

Benieuwd naar de mogelijkheden van fotografie voor jouw bedrijf?

Professionele video

Een professionele video is echt een toevoeging voor jouw bedrijf.  Dit kan in veel soorten en maten, waarover we een bedrijfsvideo pagina hebben gemaakt. De video onder deze tekst is een korte promo video van een sportschool die nieuwe groepslessen aanbied in hun outdoor bootcamp terrein. Wil je meer video’s zien die we gemaakt hebben? Neem een kijkje op ons youtube kanaal.

Waarom video?

We krijgen steeds meer de vraag waarom nou precies video zo belangrijk is in het online profileren van jouw merk. Nou dat is vrij simpel uit te leggen, ieder persoon is namelijk van nature visueel aangelegd. Daardoor kan de persoon zicht sneller in iets herkennen. Waardoor hij of zij sneller over zal gaan tot actie.

Hoe moet je de video dan gebruiken of inzetten? 
Laat door een korte clip of video zien wat de klant er echt mee kan, of wat zijn of haar echte voordelen zijn. Mensen willen blije mensen zien, het liefst heel herkenbaar voor hun eigen situatie. 

We geven je een gratis analyse van je online propositie en adviseren je over de mogelijkheden van fotografie en video die relevant zijn voor jouw bedrijf. 

Scroll naar top