Tarieven bedrijfsfotograaf

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

WM MEDIA

Bedrijfsfotograaf tarieven

Tarieven bedrijfsfotograaf, social media fotograaf, bedrijfsfotografie of foto’s voor bedrijven. Onze diensten zijn zeer uitgebreid en voor ieder bedrijf geschikt. We werken voor kleine en startende ondernemers, mkb en grote organisaties. Doordat onze dienstverlening is gericht op het ontzorgen van jouw bedrijf omtrent alle media kan jij blijven doen waar je goed in bent. We zorgen ervoor dat je geen zorgen hebt over alles wat met online profilering heeft te maken. We gaan een samenwerking aan om jou oprecht te helpen je business te verbreden. Online succesvol zijn is complex maar door goede foto’s en video’s in te zetten maak je grote stappen. De foto’s en video’s die we maken sluiten naadloos aan bij jou, je bedrijf en je product. Wij brengen het plezier van jouw bedrijf in beeld. 

Net even anders

Doordat we werken met een andere gedachtegang en een verfrissende kijk hebben op fotografie en video, maken we unieke content op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Online zaken doen is tegenwoordig een feit. Dat geld voor elke branche, van groenteboer tot verzekeringsagent. Je website en social media kanalen zijn je online uithangborden en daarom is het belangrijk om meteen een goede indruk achter te laten. Laat je social media en je website voor je werken. Juist daarin zit al onze dienstverlening! De kosten die er lijken te zijn voor het op orde brengen van je content, social media en website zijn dan ook zeer snel terug verdiend. Sterker nog, het levert je meteen op. 
Wij storten ons op jouw business en maken ons thuis in jouw product. of dienst. Daarna maken we een uitgebreide analyse over de sterktes, zwaktes, bedreigingen en kansen en maken daaruit een maatwerk pakket voor jou. Dan gaan wij net zo lang door tot we de perfecte content hebben om jou online succesvol te maken.

Goede foto's en video's zijn niet duur!

De investering levert meteen geld op en zorgt voor jouw online succes.

Bedrijfsfotograaf inhuren?

Foto

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden! Ja dat is echt zo, wij mensen zijn namelijk van nature visueel ingesteld. We willen ons herkennen in wat we zien en daarom werken foto’s zo goed. Online artikelen waarbij een goede foto is geplaatst worden 84% meer gelezen. Wij maken foto’s voor social media, redactionele fotografie en bedrijfsrapportages. 

Verhalen

Heeft jouw bedrijf een uniek verhaal? Een verhaal dat aan de wereld verteld moet worden? Laat je klant kennismaken met je bedrijf door ze mee te nemen in jouw wereld. Marketing is no longer about the stuff you sell, it’s about the stories you tell. We ondersteunen met Blogs, video’s en foto’s. 

Website's

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? Of heeft je huidige website een goede upgrade nodig? Hoe is de staat van je SEO? Wil je hoger in google? Of wil je adverteren met google? We bouwen een splinternieuwe website die voor jou werkt. 

Video

Meer en meer wordt de kracht van video bekend. Meer en meer kijken we eerst online naar het bedrijf dat we later die dag gaan bezoeken. Laat de klant zien wat juist jou uniek maakt, laat de klant kennis maken met jouw fantastische medewerkers en laat de klant kiezen voor jou. 

Websupport

Laat ons meekijken op je website, social media kanalen of promotiemateriaal. We zorgen samen met jou voor een betere conversie, meer omzet en een tevredener klant. We kunnen aan de hand van data bepalen wat voor jou het beste is.

Abonnementen

Wil je succesvol zijn en ook blijven? We bieden een content abonnement aan voor maandelijks nieuwe content. Op deze manier heb je altijd actuele en relevante foto’s en video’s en blijf je in contact met je klant. Dit is een aanvulling op onze overige diensten, die weer specifiek voor jou wordt samengesteld. 

Gratis analyse van jouw online propositie

Tarieven bedrijfsfotograaf

Doorgaans werken we op basis van een maatwerk plan. We houden rekening met de gewenste resultaten en doelen die jullie willen bereiken en adviseren daarin welke middelen het beste kunnen zijn. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail ons dan nu voor een gratis adviesgesprek. 

Door de toenemende vraag naar standaard tarieven hebben we een aantal totaalpakketten gemaakt. Hierin hebben we inzichtelijk gemaakt wat je krijgt en hoeveel het kost. 

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Scroll naar top