Tarieven bedrijfsfotograaf

WM Rond blauw

Bedrijfsfotograaf tarieven

Tarieven bedrijfsfotograaf, social media fotograaf, bedrijfsfotografie of foto’s voor bedrijven. Onze diensten zijn zeer uitgebreid en voor ieder bedrijf geschikt. We werken voor kleine en startende ondernemers, mkb en grote organisaties. Doordat onze dienstverlening is gericht op het ontzorgen van jouw bedrijf omtrent alle media kan jij blijven doen waar je goed in bent. We zorgen ervoor dat je geen zorgen hebt over alles wat met online profilering heeft te maken. We gaan een samenwerking aan om jou oprecht te helpen je business te verbreden. 

Online succesvol zijn is complex maar door goede foto’s en video’s in te zetten maak je grote stappen. De foto’s en video’s die we maken sluiten naadloos aan bij jou, je bedrijf en je product. Wij brengen het plezier van jouw bedrijf in beeld. 

Doordacht

Doordat we werken met een andere gedachtegang en een verfrissende kijk hebben op fotografie en video, maken we unieke content op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Online zaken doen is tegenwoordig een feit. Dat geld voor elke branche, van groenteboer tot verzekeringsagent. Je website en social media kanalen zijn je online uithangborden en daarom is het belangrijk om meteen een goede indruk achter te laten. Laat je social media en je website voor je werken. Juist daarin zit al onze dienstverlening! De kosten die er lijken te zijn voor het op orde brengen van je content, social media en website zijn dan ook zeer snel terug verdiend. Sterker nog, het levert je meteen op. 


Wij storten ons op jouw business en maken ons thuis in jouw product. of dienst. Daarna maken we een uitgebreide analyse over de sterktes, zwaktes, bedreigingen en kansen en maken daaruit een maatwerk pakket voor jou. Dan gaan wij net zo lang door tot we de perfecte content hebben om jou online succesvol te maken.

Foto

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden! Ja dat is echt zo, wij mensen zijn namelijk van nature visueel ingesteld. We willen ons herkennen in wat we zien en daarom werken foto’s zo goed. Online artikelen waarbij een goede foto is geplaatst worden 84% meer gelezen. Wij maken foto’s voor social media, redactionele fotografie en bedrijfsrapportages. 

Video

Een video is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken. Daarnaast geeft het je bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling en zorgt het ervoor dat je klant meer loyaliteit krijgt voor je bedrijf. Zoveel voordelen, waar wacht je nog op? Check hier een aantal voorbeelden.

Online marketing

Zie je de door de bomen het bos niet meer? Of een geheel nieuwe site nodig? Wij helpen je met het inrichten en structureren van al je online kanalen zoals je site, webshop, social-mediakanalen en marketingcommunicatie. We zorgen samen met jou voor een betere conversie, meer omzet en een nog tevredener klant. (SEO, SEA, Hoger in Google, WordPress site’s etc. etc.)

Tarieven bedrijfsfotograaf

Heeft jouw bedrijf een uniek verhaal? Een verhaal dat aan de wereld verteld moet worden? Laat je klant kennismaken met je bedrijf door ze mee te nemen in jouw wereld. Marketing is no longer about the stuff you sell, it’s about the stories you tell. 

Doorgaans werken we op basis van een maatwerk plan. We houden rekening met de gewenste resultaten en doelen die jullie willen bereiken en adviseren daarin welke middelen het beste kunnen zijn. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail ons dan nu voor een gratis adviesgesprek. 

Door de toenemende vraag naar standaard tarieven hebben we een aantal totaalpakketten gemaakt. Hierin hebben we inzichtelijk gemaakt wat je krijgt en hoeveel het kost. 

Diensten

Prijs per uur

Maandelijks

Wil je succesvol zijn en ook blijven? We bieden een content abonnement aan voor maandelijks nieuwe content. Op deze manier heb je altijd actuele en relevante foto’s en video’s en blijf je in contact met je klant. Dit is een aanvulling op onze overige diensten, die weer specifiek voor jou wordt samengesteld. 

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Goede foto's of video's zijn echt niet duur!

De investering levert meteen geld op en zorgt voor jouw online succes.

Scroll naar top