Over WM

Tarieven

Heeft jouw bedrijf een uniek verhaal? Een verhaal dat aan de wereld verteld moet worden? Laat je klant kennismaken met je bedrijf door ze mee te nemen in jouw wereld. Marketing is no longer about the stuff you sell, it’s about the stories you tell. 

Doorgaans werken we op basis van een maatwerk plan. We houden rekening met de gewenste resultaten en doelen die jullie willen bereiken en adviseren daarin welke middelen het beste kunnen zijn. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail ons dan nu voor een gratis adviesgesprek. 

Door de toenemende vraag naar standaard tarieven hebben we een aantal totaalpakketten gemaakt. Hierin hebben we inzichtelijk gemaakt wat je krijgt en hoeveel het kost. 

Diensten

Prijs per uur

Maandelijks

Wil je succesvol zijn en ook blijven? We bieden een content abonnement aan voor maandelijks nieuwe content. Op deze manier heb je altijd actuele en relevante foto’s en video’s en blijf je in contact met je klant. Dit is een aanvulling op onze overige diensten, die weer specifiek voor jou wordt samengesteld. 

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Goede foto's of video's zijn echt niet duur!

De investering levert meteen geld op en zorgt voor jouw online succes.

Scroll naar top