Prijslijst fotograaf

WM MEDIA

Prijslijst fotograaf

Wat kost een bedrijfsfotograaf?

Alle genoemde prijzen in € en  excl. 21% btw. 

Maatwerk mogelijkheden

Doorgaans werken we op basis van een maatwerk plan in plaats van een ‘prijslijst fotograaf’. We houden rekening met de gewenste resultaten en doelen die jullie willen bereiken en adviseren daarin welke middelen het beste kunnen zijn. Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Mail ons dan nu voor een gratis adviesgesprek. 

Door de toenemende vraag naar standaard tarieven hebben we een aantal voorbeelden gemaakt met prijzen. Hierin hebben we globaal inzichtelijk gemaakt wat je krijgt en hoeveel het kost. De prijzen zijn excl. btw, reiskosten en eventuele onvoorziene kosten. 

Deze klanten gingen je voor

Goedkoop, of niet duur?

Doordat we werken met een verfrissende kijk op fotografie en video, maken we unieke content op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Online zakendoen is een feit. Dat geld voor elke branche, van groenteboer tot verzekeringsagent. Je site en social-media kanalen zijn je online visitekaartje. Daarom is het belangrijk meteen een eerste goede indruk achter te laten. Laat je site en social-media kanalen voor je werken. 

De initiële kosten die je maakt voor het maken van content voor je social-media kanalen en site zijn dan ook snel terug verdiend. Sterker nog, het levert direct geld op.  

Wij storten ons op jouw business en duiken in de materie. Daarnaast maken we een uitgebreide analyse over je online propositie en maken een voorstel die klopt qua inhoud en prijs. 

Goede foto's en video's zijn niet duur!

De investering levert meteen geld op en zorgt voor jouw online succes.

Zakelijke fotografie en video?

Foto

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden! Ja dat is echt zo, wij mensen zijn namelijk van nature visueel ingesteld. We willen ons herkennen in wat we zien en daarom werken foto’s zo goed. Online artikelen waarbij een goede foto is geplaatst worden 84% meer gelezen. Wij maken foto’s voor social media, redactionele fotografie en bedrijfsrapportages. 

Verhalen

Heeft jouw bedrijf een uniek verhaal? Een verhaal dat aan de wereld verteld moet worden? Laat je klant kennismaken met je bedrijf door ze mee te nemen in jouw wereld. Marketing is no longer about the stuff you sell, it’s about the stories you tell. We ondersteunen met Blogs, video’s en foto’s. 

Website's

Is je bedrijf toe aan een nieuwe website? Of heeft je huidige website een goede upgrade nodig? Hoe is de staat van je SEO? Wil je hoger in google? Of wil je adverteren met google? We bouwen een splinternieuwe website die voor jou werkt. 

Video

Meer en meer wordt de kracht van video bekend. Meer en meer kijken we eerst online naar het bedrijf dat we later die dag gaan bezoeken. Laat de klant zien wat juist jou uniek maakt, laat de klant kennis maken met jouw fantastische medewerkers en laat de klant kiezen voor jou. 

Websupport

Laat ons meekijken op je website, social media kanalen of promotiemateriaal. We zorgen samen met jou voor een betere conversie, meer omzet en een tevredener klant. We kunnen aan de hand van data bepalen wat voor jou het beste is.

Abonnementen

Wil je succesvol zijn en ook blijven? We bieden een content abonnement aan voor maandelijks nieuwe content. Op deze manier heb je altijd actuele en relevante foto’s en video’s en blijf je in contact met je klant. Dit is een aanvulling op onze overige diensten, die weer specifiek voor jou wordt samengesteld. 

Scroll naar top