Over WM Media

Goedkope zakelijke fotografie, Bedrijfsfotograaf-overijssel-video-laten-maken

WM Media

Over WM Media

Over WM Media. Door onze jarenlange werkervaring in de wereld van economie, marketing, sales  en communicatie hebben we alle kennis en knowhow in huis voor goed onderbouwd advies over jouw content. Deze commerciële sector is voor ons een vertrouwd speelveld met eigen opgebouwd netwerk.  

WM Media is een samenwerking tussen About Marketing, Markvoort Online en (voorheen Brute Foto’s) WM Media.
De combinatie van deze drie ondernemingen is een perfecte aanvulling op elkaars diensten. Doordat onze achtergronden, denkwijze en werkwijze zo perfect op elkaar passen hebben we de mogelijkheid om je van A tot Z te helpen in alles wat met online media te maken heeft. Oftewel: Wij dragen actief bij aan een succesvolle online propositie van jouw bedrijf. 
 

Voorbeelden bedrijfsfotografie

Ben je benieuwd naar de foto’s die we maken? Op onze voorbeelden bedrijfsfotografie pagina en fotografie pagina hebben we meer voorbeelden van afgeronde projecten. 

Wij maken foto's en video's

WM Media maakt foto’s en video’s van en voor bedrijven. Hierin is het onze taak om de essentie van jouw bedrijf zo goed mogelijk vast te leggen dat er een beeld ontstaat waarin jou klant in een oogopslag ziet wat wat je doet. 
 

Goede foto’s en video’s zijn niet alleen belangrijk voor je algemene uitstraling maar ook voor de social media kanalen. Dit is bij uitstek de kans om in contact te komen met jouw doelgroep. Daarom is het belangrijk dat de content perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Onze kracht zit in het denken vanuit jouw klant en het doen van research in jouw branche. Wij willen werken met inspirerende ondernemers, start-ups, vakmensen en specialisten. Daardoor krijgen wij de energie om net dat stapje harder te zetten en net dat beetje meer te doen die het verschil maakt.
Resultaatgericht werken is de levensader van WM Media

Door te durven kijken vanuit het perspectief van de klant, zie je andere behoeften dan te kijken vanuit het perspectief van het bedrijf. Wat wil jouw klant nou echt zien? Wat is relevant? En hoe kan je klant zich herkennen in hetgeen jij aanbied? 

“Marketing is no longer about the stuff you sell, it’s about the stories you tell”

– Seth Godin –

Waarmee kunnen we helpen?

Een nieuwe klant is voor ons een kans voor een klant met langdurige samenwerking. Daarbij vinden we het ook echt leuk om met jou te sparren over de mogelijkheden om je business te verbreden en je online propositie te vergroten. Omdat plezier en resultaat goed met elkaar combineert durven wij het aan om jouw product op een hoger niveau te tillen. Sinds 2015 helpen we bedrijven en merken met het online profileren van hun product of dienst. De tijden zijn misschien veranderd, maar onze liefde voor creativiteit en het creëren van mooie foto’s en video’s is dat niet. Daardoor blijven we altijd relevant en actueel. We worden gedreven door technologie en innovatie en zorgen ervoor dat we onze belangrijkste missie vervullen: onze klanten helpen hun succesvolle (online) toekomst te vinden. Neem contact op zodat we uw merk vandaag nog kunnen lanceren.

Wat is jouw verhaal?

Elk bedrijf heeft iets te koop, dat is geen geheim. Maar wat is nou het verhaal achter jouw product? Hoe is je bedrijf ontstaan? Welke hoogtepunten heb je inmiddels gehad? Vertel ons jouw verhaal en wij helpen jouw bedrijf hiermee te groeien. We maken een business analyse en maken inzichtelijk waar voor jou de kansen liggen. Met een passend plan voor de fotografie en video kan jij onbezorgd verder ondernemen. WM Media regelt alles van A tot Z. 

Wij investeren in jou! Gratis analyse van je online propositie.

social-post-wm-facebook
Scroll naar top