Marketing support

WM MEDIA

Marketing support

Ondersteuning of hulp nodig bij je online ‘marketing’ activiteiten? Met WM Media marketing support zorg je ervoor dat jouw bedrijf online succesvoller wordt. Wij helpen je bij het ‘op een goede manier’ inzetten van je content door verschillende kanalen, tijdstippen en strategieën te combineren. Samengevat: Een beter rendement van je content met een hogere conversie op je site / online shop. 

De start van je bedrijf succesvoller te maken begint met het doen van onderzoek in je doelgroep. Daarnaast analyseren we directe concurrentie en maken we een overzicht voor relevante onderwerpen of zoektermen. Hier kan jullie eigen marketing afdeling mee aan de slag. Wil je het uitbesteden aan WM Media? Geen probleem! Wij kunnen een de hele campagne opzetten, maken van de content en het inrichten van online advertising zoals GoogleFacebookInstagram en Youtube. WM Media marketing support versterkt je online propositie en neemt je werkzaamheden voor het maken van content uit handen. Klik hier voor de tarieven.

Online marketing afdeling

Alle activiteiten met betrekking tot het maken van content onder een dak. Wij denken aan alles en zijn je eigen online marketing afdeling. We maken de content die het beste bij je bedrijf past, zetten deze voor je in op alle online platformen die je gebruikt en analyseren de resultaten. Geen hoge loonkosten van dure marketing werknemers en toch optimaal resultaat behalen. Het geeft je bedrijf extra zekerheid, bijvoorbeeld als je een periode geen prioriteit stelt aan marketing. Doordat we werken met een vast plan, tegen een vaste lage prijs weet je altijd vooraf waar je aan toe bent en zijn er geen verassingen achteraf.

Het maken van de content doen we volledig zelfstandig nadat we hebben besproken wat de doelen zijn, wat jullie wensen zijn en wat onze bevindingen zijn na ons onderzoek. Omdat we vervolgens de essentie van jouw bedrijf vastleggen op een manier die aanspreekt bij de klant, boek je meteen resultaat. Buiten het maken van foto’s en video’s hebben we de mogelijkheid ook andere content aan te bieden zoals een Blog of redactioneel stuk. Een van onze eigen oneliners is dan ook: wij laten foto’s en video’s (content) voor je werken.

Succes werkt aanstekelijk,

Geef je medewerkers het goede voorbeeld.

Marketing support is

Fotografie

Wat jouw bedrijf nodig heeft is krachtige bedrijfsfotografie. Professionele en kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen die perfect weergeven wat jouw bedrijf of business is. We maken foto’s voor je site, social media kanalen of marketing campagne’s.

Video

Wij produceren de perfecte video voor jouw doel. We hebben de keuze uit o.a. TV commercial, promovideo, mini documentaire of interview. We bieden een compleet pakket van A tot Z in alles wat met video te maken heeft (van script tot eindmontage). Video is de manier van de toekomst.

Social media

Scoren met social media betekend veel informatie en content delen. Met een goed plan en goede content haal je binnen no time veel rendement uit je social media kanalen. Het versterkt je online en offline campagne’s en draagt bij aan een trouwe klantschare 

Bloggen

Lever iedere klant waardevolle informatie over jou bedrijf, branche of product. Een blog zorgt voor een fanbase, goede vindbaarheid in Google en een professionele uitstraling van je bedrijf. Een blog schrijven is niet alleen heel effectief maar ook echt heel leuk. 

S.E.O

Het is belangrijk dat je bedrijf gevonden wordt door je prospects. Het is dus essentieel om een goede positie te hebben in de Google search Engine. Wij ondersteunen je bij het goed opzetten van je site, het bepalen van de beste zoekwoorden, linkstructuur van je site en welke  content je moet maken. 

Strategie

Om consistent te verbeteren is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Hierdoor kan je gefarceerd inzetten op de trends of behoeftes uit de markt en zorg je ervoor dat je bedrijf ook in de toekomst relevant blijft, We hanteren verschillende modellen, afhankelijk van de wens en behoefte van jouw bedrijf.

Trainingen

Wij geven trainingen over social media, smartphone fotografie, marketing strategie en verkoop. Wil je een van onze trainingen boeken voor jouw bedrijf? Vraag hier naar de mogelijkheden en de kosten van onze trainingen.

Branding

Ook online moet je actief bezig zijn je merk te verkopen. Blijf je doelgroep aanspreken en zorg ervoor dat je gezien wordt. Wij vinden Red Bull een mooi voorbeeld van branding. Ze blijven continu investeren om op welke manier dan ook op tv / internet / radio / youtube komen. Ze gebruiken precies de kanalen waarin hun doelgroep zit en door de hoeveelheid blijven ze top of mind.

Scroll naar top