Marketing support tarieven

WM MEDIA

Marketing support

Marketing support tarieven. Wat zijn de kosten voor ondersteuning in marketing, social media, fotografie en video voor jouw bedrijf? Of benieuwd wat marketing support nou precies is en kan betekenen voor jouw bedrijf? Op de pagina marketing support vertellen we meer over WM Media marketing ondersteuning met onder andere wat we doen en welke mogelijkheden er zijn. Klik hier voor voorbeelden van fotografie en klik hier voor voorbeelden van video. Check ook onze eigen Instagram pagina.

Fotografie

Wat jouw bedrijf nodig heeft is krachtige bedrijfsfotografie. Professionele en kwalitatief hoogwaardige afbeeldingen die perfect weergeven wat jouw bedrijf of business is. We maken foto’s voor je site, social media kanalen of marketing campagne’s.

Video

Wij produceren de perfecte video voor jouw doel. We hebben de keuze uit o.a. TV commercial, promovideo, mini documentaire of interview. We bieden een compleet pakket van A tot Z in alles wat met video te maken heeft (van script tot eindmontage). Video is de manier van de toekomst.

Social media

Scoren met social media betekend veel informatie en content delen. Met een goed plan en goede content haal je binnen no time veel rendement uit je social media kanalen. Het versterkt je online en offline campagne’s en draagt bij aan een trouwe klantschare 

Bloggen

Lever iedere klant waardevolle informatie over jou bedrijf, branche of product. Een blog zorgt voor een fanbase, goede vindbaarheid in Google en een professionele uitstraling van je bedrijf. Een blog schrijven is niet alleen heel effectief maar ook echt heel leuk. 

S.E.O

Het is belangrijk dat je bedrijf gevonden wordt door je prospects. Het is dus essentieel om een goede positie te hebben in de Google search Engine. Wij ondersteunen je bij het goed opzetten van je site, het bepalen van de beste zoekwoorden, linkstructuur van je site en welke  content je moet maken. 

Strategie

Om consistent te verbeteren is het belangrijk om een strategie te ontwikkelen voor jouw bedrijf. Hierdoor kan je gefarceerd inzetten op de trends of behoeftes uit de markt en zorg je ervoor dat je bedrijf ook in de toekomst relevant blijft, We hanteren verschillende modellen, afhankelijk van de wens en behoefte van jouw bedrijf.

Trainingen

Wij geven trainingen over social media, smartphone fotografie, marketing strategie en verkoop. Wil je een van onze trainingen boeken voor jouw bedrijf? Vraag hier naar de mogelijkheden en de kosten van onze trainingen.

Branding

Ook online moet je actief bezig zijn je merk te verkopen. Blijf je doelgroep aanspreken en zorg ervoor dat je gezien wordt. Wij vinden Red Bull een mooi voorbeeld van branding. Ze blijven continu investeren om op welke manier dan ook op tv / internet / radio / youtube komen. Ze gebruiken precies de kanalen waarin hun doelgroep zit en door de hoeveelheid blijven ze top of mind.

Online succes,

is hard werken en continu blijven optimaliseren

Marketing support tarieven

Gratis analyse

Alle bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen en excl. btw 

Fotografie tarieven

Foto tarieven

Alle bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen en excl. btw 

Video tarieven

Video laten maken
Scroll naar top