Gratis analyse

WM MEDIA

Gratis analyse

Wil je online beter worden? Of wil je weten waar jouw kansen liggen online? Laat WM Media je helpen! Wij maken een analyse van jouw online propositie. Het enige wat je hoeft te doen is op onderstaand contactformulier je gegevens achter laten. Wij doen daarna geheel vrijblijvend en gratis de analyse. Je zit nergens aan vast! 

In de analyse leggen we een aantal zaken bloot zoals wat er goed gaat, wat er nog beter kan en waar voor jou de meeste kansen en mogelijkheden liggen. 

Deze tevreden klanten gingen je voor

Ontvang je persoonlijke en gratis analyse

Meteen inzichtelijk waar je online kansen liggen

Wat kan je ermee?

Inzicht

Door een overzicht te maken van je verschillende kanalen, met daarin de feiten zoals bezoekers, volgers, likes vindbaarheid laten we je inzien hoe je online voor staat. Daarnaast maken we inzichtelijk hoe je dit doet ten aanzien van de markt waarin je opereert.

Zwakke punten

Het is bij zo’n analyse ook inzichtelijk waar je bedrijf nog niet zo goed scoort. Het kan zijn dat ze geen aandacht behoeven maar meestal is dit een mooie aangelegenheid om de zwakke punten eens goed te bekijken en waar kan samen te verbeteren. 

Bedreigingen

Naast de kansen die zich voordoen zullen er ook een aantal bedreigingen opdoen. Hoe ga je hiermee om? Of wat kan je er aan de voorkant tegen doen? Het is belangrijk om ze in kaart te brengen en daarop een plan te maken.

Sterke punten

Nadat we een analyse hebben gemaakt kunnen we altijd een aantal punten vaststellen die heel goed gaan. Daar kunnen we namelijk vaak heel goed gebruik van maken om je verdere online propositie te verbeteren.

Kansen

Er zullen zich een aantal kansen voordoen waar je bedrijf op in kan springen. Vaak zijn deze wel bekend, alleen ontbreken de juiste handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Het kan ook zijn dat we door de analyse een aantal nieuwe kansen ontdekken die nog niet bekend zijn.

Mogelijkheden

We laten je de mogelijkheden zien die we kunnen inzetten aan de hand van je persoonlijke analyse. Ben je het daar mee eens of wil je een voorstel van WM Media om jouw bedrijf naar meer online succes te brengen? Geen probleem, wij helpen je graag.  

Kennis van zaken

Kennis van zaken, daardoor kunnen we jou goed adviseren. We hebben veel kennis en ervaring op gebied van consumentengedrag, sales, communicatie en marketing. Hiermee helpen we jouw bedrijf de volgende stap maken op gebied van online succes. Onze middelen daarvoor zijn goede fotografie en video’s om je doelgroep te bereiken  op internet. Vaak is je klant op verschillende platformen actief zoals social-media, google of je eigen site.

 

Om de mogelijkheden van fotografie en video te bekijken klik hier. Voor een actueel en uitgebreid overzicht van onze tarieven klik hier. Voor onze instagram pagina met voorbeelden klik hier.

Scroll naar top