Fotograaf Achterhoek

WM MEDIA

WM Media

Fotograaf Achterhoek

WM Media is Fotograaf Achterhoek gespecialiseerd in zakelijke fotografie. Onze dienstverlening bestaat uit het maken van foto’s en video’s voor de zakelijke markt. Oftewel: vette foto’s en video’s voor jouw bedrijf. Wat maakt WM Media uniek? We laten de foto’s en video’s voor je werken met online resultaat! Onze kracht zit niet alleen in het maken van foto’s en video’s maar ook in het nadenken over het gewenste resultaat. Dit doen we door te kijken vanuit het perspectief van de klant, waardoor we andere beelden schieten dan beelden vanuit de gedachte van je bedrijf. 

Gedachtegang

De WM Media foto’s en video’s zijn net even anders dan je concurrentie, net even anders dan die andere bedrijven in jouw branche. Wij leggen de essentie van je bedrijf vast op een manier dat jouw klant in een oogopslag kan zien wie jij bent en wat je doet. Handig voor je website, social media kanalen of marketing uittingen. Daarom ben jij uniek en daarom heb jij online succes. 

Professionele uitstraling

Door misschien wat minder foto’s te laten zien maar wel van hoogwaardige kwaliteit, geef je jouw bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling. Goede fotografie is echt een meerwaarde voor je onderneming en betaalt zich meteen terug. Je kan maar een keer een eerste indruk maken. 

Klanten zijn veeleisend, jij ook?

Fotografie en video

We maken de perfecte foto of video voor jouw bedrijf, Door de essentie van jouw bedrijf vast te leggen op een manier waardoor je klant in een oogopslag kan zien waar jij voor staat en wat jij doet onderscheiden we ons. WM Media  denkt samen met jou na over het doel van de foto of video. Wat wil jouw klant nou echt wil zien? Door deze aanpak maken we jouw content succesvol. We laten de foto’s en video’s voor je werken. Oftewel: We make content work! Klik hier voor de tarieven.

Social media

Social media is het middel om in contact te komen met je doelgroep. Geef je bedrijf een goede online propositie door te laten zien wie je bent en door te vertellen wat je te bieden hebt. Het is nooit te laat om te starten met het aanspreken van nieuwe klanten op internet. Om je op weg te helpen met goede content komen we graag in contact. Wij zorgen voor content die echt waardevol is voor je klant. 

Websites

Je kan maar een keer een eerste indruk maken. Past de site van jouw bedrijf nog wel bij jullie merk, visie of imago? Is de site een goede afspiegeling van je bedrijf?
Doordat we samenwerken met professionele webdesigners en marketeers bieden we de mogelijkheid jouw bedrijf te voorzien van een splinternieuwe website die goed vindbaar is in Google en zorgt voor nieuwe klanten.

Social media fotograaf

WM Media is de bedrijfsfotograaf van de Achterhoek. Gespecialiseerd in het maken van foto’s en video’s voor bedrijven. Steeds meer zijn we bezig met het maken van content voor social media, website’s, redactionele stukken en marketingcampagnes. Met name het social media fotografie is een groot deel van onze werkzaamheden geworden. Doordat we de passie voor fotografie hebben gecombineert met onze 10 jaar werkervaring in marketing en sales maken we het verschil ten opzichte van een traditionele bedrijfsfotograaf.  Wij weten hoe we resultaat moeten boeken met foto’s en video’s en adviseren over het gebruiken van social media. 

Waarom WM Media fotografie en video?

Resultaatgerichte werkwijze door vooraf te bepalen welk doel jouw foto of video heeft. Daardoor kunnen we adviseren welke middelen voor jou het beste zijn en waarom juist die het de meeste impact heeft. 

Bij ons staat de klant centraal Oftewel:  klantgericht! Onze kijk op jouw bedrijf is vanuit het perspectief van jouw klant. Zo kunnen we goed beoordelen welke beelden er nodig zijn om je klant te overtuigen. 

Unieke content, unieke aanpak! Omdat ieder bedrijf anders is of andere behoeften heeft maken we altijd een maatwerk plan voor jouw bedrijf of gewenste doelen. Daarom is het effectief en doeltreffend voor jouw content 

Geef je bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling door eigen fotografie en video te gebruiken. De investering betaald zich meteen uit door nieuwe klanten en nieuwe opdrachten.

Wij analyseren jouw online propositie om inzichtelijk te maken waar voor jouw bedrijf nog kansen liggen. We scannen je site, social media kanalen en content. We geven het rapport helemaal gratis.

Geen gedoe om je content te maken of te laten maken. Vertel ons je doel en wij zullen je van A tot Z begeleiden en totaal ontzorgen. Wij maken en bewerken de content zonder zorgen voor jou.

Tips voor betere bedrijfsfoto's

Voor direct een beter resultaat
Scroll naar top