Content advies

WMMEDIAWEBSITE3

Content advies

Content advies om de juiste media in te zetten op het juiste platform. WM Media geeft advies in welke beelden belangrijk zijn voor je bedrijf, welke platformen geschikt zijn om je doelen te bereiken en hoe je de content in moet zetten om optimaal resultaat te behalen. Het advies doen we zowel onafhankelijk als in combinatie met het maken van foto’s en video’s. 

In de meeste gevallen combineren we het maken van nieuwe content met een maatwerk advies maar het kan ook zijn dat  jouw bedrijf al heel veel goede content heeft. In dat geval geven we alleen advies met daarin de mogelijkheden die het beste bij je bedrijf past. De mogelijkheden zoals social media, je eigen site of inzetten van een video wegen we tegen elkaar en het moment af.

Om een indruk te geven over onze afgeronde projecten hebben we een fotografie pagina en een video pagina. Natuurlijk hebben ook wij een Instagram account, waarin onze meest recente projecten staan. 

Wat wil je klant?

Bij het maken van nieuwe content wordt er nagedacht wat we de klant willen vertellen, welk gewenste resultaat we willen bereiken en welk budget we daarvoor over hebben. Maar eigenlijk is dat helemaal niet wat werkt. Omdat er niet nagedacht is wat je klant nou eigenlijk wil. 

Om een mooi voorbeeld te geven: Apple heeft ons niet verteld dit is een iphone en we gaan de wereld veranderen. Apple heeft ontdekt dat de klant op zoek is naar gemak. Doordat ze vervolgens een product hebben ontwikkeld die door iedereen makkelijk te bedienen is, er mooi uitziet en op het perfecte moment gelanceerd is hebben ze inderdaad de wereld veroverd met hun Iphone. Er waren al smartphones op de markt en er was een werkend mobiel internet netwerk. Echter kon niemand ermee omgaan omdat de apparatuur ontzettend complex was en het design verschrikkelijk. 

We laten je nadenken vanuit het perspectief van de klant, brainstormen over mogelijkheden, kansen en sterke punten en doen een goed onderbouwd advies over jouw content.

web en social support SEO

Content adviseur voor

Web

Wij gebruiken de kracht van jouw eigen website. Dit is niet alleen de eerste indruk die de klant van jouw bedrijf krijgt maar ook het informatieplatform voor bestaande en nieuwe klanten. De inhoud van de website moet dus spot-on zijn

Televisie-radio

Al eens nagedacht over landelijke televisie of radio? In een klap een enorm bereik en interesse voor jouw brand. We hebben goede contacten in de media en kunnen verassend voordelig bemiddelen en adviseren in zendtijd. 

Social media

Social media is inmiddels niet meer weg te denken en zeer krachtig. Gebruik het dan ook! Het meerendeel van de functies zijn gratis en het werken met social media is effectief en makkelijk. Een goede feed voor je social kanalen is onmisbaar in 2019

Print media

Alhoewel de trend van print media afneemt is het nog steeds een effectief middel om de bekendheid van je brand te vergroten. Maar denk wel goed na wat je doel is en wat je boodschap is. Doordat we overspoeld raken met print media is het belangrijk strategisch in te zetten.

Scroll naar top