Content advies

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

WM MEDIA

Hoe moet ik mijn content inzetten?

Content advies door WM Media gaat over hoe de foto’s en video’s van jouw bedrijf te gebruiken om nieuwe klanten aan te spreken of om meer bekendheid te genereren. We adviseren in welke content voor jou belangrijk is, op welk moment je deze moet inzetten en via welk kanaal je het meeste resultaat haalt. 
Is jouw bedrijf in bezit van echt goede content? Heb je goed beeldmateriaal? Is er een krachtig verhaal wat verteld moet worden? WM Media helpt bij het inzetten van je bericht. We kijken samen hoe we optimaal resultaat halen uit jouw content. Daarvoor gebruiken we websites, social media, print media en landelijke televisie of radio. We onderzoeken het gewenste resultaat en maken hieruit een maatwerk advies wat voor jou het beste is. 
Naast het adviseren in content maken we ook content en kunnen we beide diensten goed combineren. Benieuwd naar de projecten die we reeds hebben gedaan? Kijk op deze pagina voor enkele voorbeelden. Bij het maken van nieuwe content bespreken we altijd de mogelijkheden voor het inzetten ervan. Dat content advies is inbegrepen bij onze diensten. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wat wil je meedelen aan je klant?

Bij het maken van nieuwe content wordt er nagedacht wat we de klant willen vertellen, welk gewenste resultaat we willen bereiken en wat voor content we hiervoor nodig hebben. We maken daarvoor foto’s en video’s, maar kunnen ook een blog laten schrijven of een persbericht opmaken. 

Het online succesvol zijn hangt van veel aspecten samen, WM Media is specialist in het samenbrengen van elk element voor optimaal resultaat. Neem een kijkje in onze social media kanalen voor enkele voorbeelden. 

We zijn op gebied van social media expert in: PinterestInstagramFacebookYoutube en Twitter

Advies over

Web

Wij gebruiken de kracht van jouw eigen website. Dit is niet alleen de eerste indruk die de klant van jouw bedrijf krijgt maar ook het informatieplatform voor bestaande en nieuwe klanten. De inhoud van de website moet dus spot-on zijn

Televisie-radio

Al eens nagedacht over landelijke televisie of radio? In een klap een enorm bereik en interesse voor jouw brand. We hebben goede contacten in de media en kunnen verassend voordelig bemiddelen en adviseren in zendtijd. 

Social media

Social media is inmiddels niet meer weg te denken en zeer krachtig. Gebruik het dan ook! Het meerendeel van de functies zijn gratis en het werken met social media is effectief en makkelijk. Een goede feed voor je social kanalen is onmisbaar in 2019

Print media

Alhoewel de trend van print media afneemt is het nog steeds een effectief middel om de bekendheid van je brand te vergroten. Maar denk wel goed na wat je doel is en wat je boodschap is. Doordat we overspoeld raken met print media is het belangrijk strategisch in te zetten.

Scroll naar top