Over WM

Let's connect!

Fotograaf en video productie zakelijke markt Oost Nederland. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over hoe wij jouw merk een steuntje in de rug kunnen geven. Als geen ander weten we hoe we jou en je bedrijf kunnen laten groeien met toffe foto’s en video’s. Het enige dat je hoeft te doen is je naam, e-mail en eventueel telefoonnummer achter te laten! Alvast bedankt en tot snel. 

Volg ons op social!

Fotografie Oost Nederland

WM Media is gevestigd in Nieuw Heeten (Salland, Overijssel). Wij willen graag tijd en moeite investeren in waardevolle ‘nieuwe’ contacten. We komen daarom graag bij je op gesprek om kennis te maken en een eerste indruk te krijgen over je bedrijf en wat je doet.  

Wij zitten zelf gevestigd nabij het mooie Zwolle en Deventer. Daardoor zitten we redelijk centraal en zijn daarom mobiel om een groot deel van Nederland te bedienen. We werken in de regio’s Gelderland, Overijssel, Utrecht, Noord Holland, Drenthe, Flevoland, Groningen en Friesland. Onze werkzaamheden bestaan uit fotografie en video productie voor bedrijven (Mkb, startende ondernemers, zzp’er en grote organisaties). WM Media heeft een werkwijze en bedrijfsfilosofie die ons onderscheid van andere bedrijfsfotografen. We zijn uniek en maken het verschil in het resultaatgericht en klantgericht werken. 

 

Scroll naar top