Fotografie - Video - Digitale media

Bedrijfsvideo laten maken?

Bedrijfsvideo, clip of film laten maken door een professionele video producent maker? Ja dat is echt een aanrader.
Een krachtige video zegt meer dan een geschreven tekst. Ons menselijk brein voelt zich namelijk automatisch meer aangetrokken om bewegend beeld en non verbale communicatie te volgen. Een goede bedrijfsvideo is daarmee dan ook de kers op de taart. En dat geld voor ieder bedrijf, in welke sector dan ook. 

In de race van online zichtbaarheid is een video een uiterst effectieve tool om je bedrijf te etaleren. Wist je namelijk dat een landingspage met een goede video de conversie met 86% verhoogt ten opzichte van een pagina zonder video? Ook blijft de bezoeker gemiddeld langer op de pagina en verhoog je organisch je positie in de bekende zoekmachine zoals google en bing

Voorbeelden zakelijke video promotie

Een video kan in vele soorten of vormen, kijk dus goed van te voren wat bij je bedrijf past. Met WM Media als partner ben je gegarandeerd van maatwerk video’s. We geven eerlijk advies, zijn transparant over de kosten en kunnen snel schakelen. We gebruiken enkel professionele camera- en opnameapparatuur en doen de eindmontage en videobewerking in eigen beheer. 

Een video van het bedrijf geeft een professionele indruk en is daardoor een krachtig middel om je klant en doelgroep te bereiken. Er is een groeiende vraag naar video content in alle segmenten, leeftijdsgroepen en bedrijfstakken. Een goede video kan dus letterlijk het verschil maken. 

Om daaraan toe te voegen, weet je dat Youtube na Google de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is? Aangezien Youtube een onderdeel/bedrijf is van Google/Alfabet is het dus een goede tool om je site hoger in Google te krijgen door met video’s te werken. Oftewel: Jouw Youtube video zorgt ervoor dat je site organisch hoger in Google komt en dus ook beter gevonden wordt.

Kortom: Maak maximaal gebruik van de behoefte die er is ontstaan in de markt en geef je klant geen aanleiding te twijfelen tussen jouw bedrijf of de concurerende bedrijven. Een professionele video helpt de klant te kiezen voor jou en is doeltreffend en resultaatgericht om je business te verbreden.

Scroll naar top

Gratis
analyse

We helpen je graag met het verbeteren van je beeldmateriaal. We maken een gratis analyse van je huidige media en doen een op maat gemaakt advies.