Bedrijfsvideo

WM Rond blauw

Bedrijfsvideo laten maken?

Een echte bedrijfsvideo of film laten maken door een professionele cameraman? Elk bedrijf kan een goede video gebruiken, helemaal nu het steeds belangrijker wordt om je online zichtbaarheid te vergroten. Een video kan in vele vormen en kent veel mogelijkheden. Daarom geeft WM Media altijd een maatwerk advies met de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Als eerste starten wij met het maken van een overzicht met de kosten en mogelijkheden. Daardoor kan jij beslissen wat voor jouw bedrijf de beste oplossing is. WM Media werkt uitsluitend met professionele videoapparatuur om hoogwaardige en kwalitatieve beelden te kunnen garanderen. 

Een video over je bedrijf geeft een professionele uitstraling en is daardoor een krachtig middel om je doelgroep te bereiken. Er wordt meer dan ooit gezocht naar video content in alle leeftijdsgroepen, in alle lagen van de bevolking. Deze video maakt dan ook het verschil voor de klant om voor jouw bedrijf te kiezen. De combinatie van herkenning en cruciale informatie die perfect aansluit bij behoefte is doorslaggevend. Daarbij is het goed om te weten dat youtube de 2e meest gebruikte zoekmachine van de wereld is (Google is nummer 1, Youtube is van Google). Dat betekend dan ook dat je video je site beter laat ranken/scoren in Google (Mooi bijkomend voordeel).


Laat een video dus voor je werken en maak gebruik van de behoefte die er is in de markt. Geef jou klant niet de mogelijkheid om te twijfelen en neem het initiatief om ze op voorhand goed te informeren over jouw bedrijf. Het is een doeltreffend en resultaatgericht middel om je business te verbreden en klant te enthousiasmeren. 

WM Media komt graag met jouw bedrijf in contact om te bespreken wat we specifiek voor jou kunnen betekenen. 

WMMEDIA WIT

Video is een toegevoegde waarde voor je bedrijf

Alles over video

WM Media begeleid het bedrijfsvideo project van A tot Z. Alles geregeld zonder gedoe, een video die op maat is voor jouw bedrijf.

We nemen je alle werkzaamheden voor de video uit handen. Er wordt een plan uitgewerkt waarin we meedenken over de inhoud van de video.  Vervolgens plannen we het hele proces nauwkeurig en starten we met filmen en monteren van de video. De oplevering van jouw nieuwe video is altijd persoonlijk en kunnen we eventuele kleine wijzigingen bespreken. Wij zijn een zelfstandig opererend bedrijf om je geheel te kunnen ontzorgen. 

  • Bedrijfsvideo
  • Productvideo
  • Tutorials
  • Interviews
  • Testimonials
  • Rapportage

In een gratis oriënterend gesprek bespreken we jullie wensen en doelen van de video. Daarin laten wij de mogelijkheden zien die aansluit bij het idee van de video en kunnen we enkele voorbeelden laten zien. 

Daarop volgt een passend voorstel voor de video zoals we die besproken hebben en kunnen we na akkoord starten met plannen. 
Binnen de mogelijkheden van WM Media zit onder andere je bedrijfsvideo te voorzien van een presentatrice/presentator, acteur of professionele voice-over. Elke video wordt in eigen beheer gemonteerd en bewerkt en kunnen daaraan grafische elementen of animaties toevoegen. 

Voorbeelden

Productvideo

Een korte en heldere clip speciaal voor jouw bijzondere product. Hierin kan je het design laten zien, enkele usp's en eventueel specificaties

Interview

Maak eens een mooi portret van een van je medewerkers. Onwijs persoonlijk en ontzettend professioneel.

Promo video

Zet je bedrijf op product in de etalage!

Testimonial

Wie kan er nou beter dan je eigen klant uitleggen wat je sterkste punten zijn. Klanten maken klanten, zo'n video is een goede tool.

Sfeervideo

Welk gevoel wil je opwekken bij je bedrijf. Wat is je uitstraling en hoe krijg je jouw klanten in beweging? Check hier het voorbeeld.

Eventvideo

Een vette aftermovie van jouw event! Zo blijft het bij iedereen in het geheugen.

Scroll naar top