Bedrijfsfotograaf Zwolle

WM MEDIA

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

WM Media

Bedrijfsfotograaf Zwolle

WM Media is bedrijfsfotograaf uit Overijssel en werkzaam in Zwolle. We hebben ons gespecialiseerd in het maken van foto’s en video’s om je bedrijf de perfecte uitstraling te geven. De professionele uitstraling die je bedrijf verdiend! Kortom: vette foto’s en video’s voor jouw bedrijf. Wat maakt WM Media uniek? We laten de foto’s en video’s voor je werken, dus online resultaat! Onze kracht zit niet alleen in het maken van professionele foto’s of video’s, maar ook in het nadenken over het gewenste resultaat. Door te kijken vanuit de klant, zien we andere beelden dan de beelden met de kijk vanuit je bedrijf. De WM Media foto’s en video’s zijn net even anders dan je concurrentie, net even anders dan al die andere bedrijven. Door de beelden van perfecte kwaliteit te laten zien met een goed doordacht plan maak jij juist het verschil ten opzichte van de concurrent.. 

Ga voor kwaliteit

Door misschien wat minder maar wel echt goede foto’s en video’s te laten zien geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling. Maak het onderscheid en ervaar de meerwaarde van kwalitatieve foto’s en video’s. Jouw klant is veeleisend, waarom jij nog niet?

Fotograaf, videomaker, contentcreator

Bedrijfsfotograaf Zwolle. WM Media is de partner in fotografie en video voor bedrijven. We maken foto’s en video’s voor social media, websites en marketing doeleinden. WM Media is ontstaan uit passie voor vette foto’s en video’s gecombineert met onze werkervaring in marketing en sales.

Foto en video

We maken de perfecte foto en video van je bedrijf. WM Media legt de essentie van jouw bedrijf goed vast te leggen waardoor je klant in een oogopslag kan zien wat je doet.doen we uitgebreid onderzoek om de media beter te laten werken. Oftewel: Content die voor je werkt. (Make content work.) 

Content voor insta

Heb je moeite met wat je nou precies moet melden op je social media kanaal, of welke foto nou te plaatsen op je website? We maken samen met jou een analyse van je website / social-media en maken een strategisch plan.

NIeuwe site

Past je website nog wel bij jouw brand? Is de uitstraling wel echt wie je wil zijn? We werken nauw samen met een aantal top webdesigners en kunnen je helpen met een compleet nieuwe website die voor je werkt. 

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

Jouw mediapartner

Ervaring in marketing en sales

Onze kijk op jouw bedrijf is vanuit het perspetief van de klant. Zo kunnen we goed beoordelen welke beelden er nodig zijn om jouw klant te overtuigen van jouw product

Resultaat dat telt

Iedereen wil resultaat, dat is onze core business. In het voortraject bespreken we de doelen voor de foto’s en video’s. Zo kunnen wij gericht te werk gaan voor het beste resultaat.

Anders dan anders

Wij doen het net even anders. Ieder bedrijf of persoon is anders. We stellen een maatwerk plan op voor jouw bedrijf aan de hand van je doelen en gewenste resultaten.

8 Handige tips voor bedrijfsfotografie

Voor een meteen zichtbaar beter resultaat
Scroll naar top