Bedrijfsfotograaf Hengelo

Bedrijfsfotograaf Hengelo

WM Media is bedrijfsfotograaf Hengelo en videomaker. We maken foto’s en video’s voor bedrijven. Oftewel: vette foto’s en video’s voor jouw bedrijf. Wat maakt WM Media uniek? We laten de foto’s en video’s voor je werken, dus online resultaat! Onze kracht zit niet alleen in het maken van professionele foto’s of video’s, maar ook in het nadenken over het gewenste resultaat. Door te kijken vanuit de klant, zien we andere beelden dan de beelden met de kijk vanuit je bedrijf. De WM Media foto’s en video’s zijn net even anders dan je concurrentie, net even anders dan al die andere bedrijven. Door de beelden van perfecte kwaliteit te laten zien met een goed doordacht plan maak jij juist het verschil ten opzichte van de concurrent.. 

Digitale content

Bedrijfsfotograaf Hengelo. WM Media is de specialist in foto’s en video’s voor bedrijven. We maken foto’s en video’s voor social media, websites en marketing doeleinden. WM Media is ontstaan uit liefde voor vette foto’s en video’s en we werken uitsluitend met bedrijven. We hebben jarenlange ervaring in retail, marketing en sales.

Echt goede foto's en video's

WM Media legt de essentie van jouw bedrijf vast. Met de perfecte foto of video van je bedrijf ziet jouw klant in een oogopslag wat je doet. We doen vooraf uitgebreid onderzoek om je business en je klant te leren kennen om media te maken die aansluit.  Oftewel: Content die voor je werkt. (Make content work.) 

Nieuwe content

Heb je moeite met het maken van relevante content? Of wat je nou precies moet melden op je social media kanaal? Wij helpen je met de beste foto’s en video’s, maken samen met jou een analyse van je site,  social-media kanalen en rollen een strategisch plan uit.

Splinternieuwe website

Past de site nog wel bij jouw bedrijf? Klopt de uitstraling? Is het actueel? Hoe goed is je site vindbaar? Een nieuwe site is sneller en goedkoper klaar dan je zal verwachten. Groot pluspunt is, dat je met de nieuwe site heel eenvoudig de informatie helemaal zelf kan bijwerken. Samengevat: Content die voor je werkt, samen met een website die voor je werkt.

Kies voor goed i.p.v. veel

Door misschien wat minder maar wel echt goede foto’s en video’s te laten zien geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling. Maak het onderscheid en ervaar de meerwaarde van kwalitatieve foto’s en video’s. Jouw klant is veeleisend, waarom jij nog niet?

Op de homepagina vind je meer informatie over WM Media. Op deze pagina zie je voorbeelden van ons werk en klik hier voor WM Marketing of op onderstaande buttons voor onze social media kanalen.

Scroll naar top