Bedrijfsfotograaf Deventer

WM MEDIA

Bedrijfsfotograaf zwolle en marketing ondersteuning

WM Media

Bedrijfsfotograaf Deventer

WM Media is bedrijfsfotograaf en videomaker in omgeving Deventer en maakt foto’s en video’s voor bedrijven. Oftewel: vette foto’s en video’s voor jouw bedrijf. Wat maakt WM Media uniek? We laten de foto’s en video’s voor je werken, dus online resultaat! Onze kracht zit niet alleen in het maken van professionele foto’s of video’s, maar ook in het nadenken over het gewenste resultaat. Door te kijken vanuit de klant, zien we andere beelden dan de beelden met de kijk vanuit je bedrijf. De WM Media foto’s en video’s zijn net even anders dan je concurrentie, net even anders dan al die andere bedrijven. Door de beelden van perfecte kwaliteit te laten zien met een goed doordacht plan maak jij juist het verschil ten opzichte van de concurrent.. 

Jij bent uniek en jij snapt het, dat wil de klant zien. 

Door misschien wat minder maar wel echt goede foto’s en video’s te laten zien geef je jouw bedrijf een professionele uitstraling. Maak het onderscheid en ervaar de meerwaarde van kwalitatieve foto’s en video’s. Jouw klant is veeleisend, waarom jij nog niet?

Social media content voor jouw bedrijf

Bedrijfsfotograaf Deventer. WM Media is de  ongekende specialist in foto’s en video’s voor bedrijven. We produceren foto’s en video’s voor social media, websites en marketing doeleinden. WM Media is ontstaan uit liefde voor vette foto’s en video’s en we werken uitsluitend met bedrijven door onze jarenlange ervaring in marketing en sales.

Bedrijfsfotograaf, instagram, social media, marketing ondersteuning

Foto en video productie

We maken de perfecte foto of video voor jouw bedrijf, product of dienst. We denken samen met jou na over wat de klant nou echt wil zien, en we maken een plan hoe de foto’s en video’s in te zetten. Oftewel: Content die voor je werkt. (Make content work.) 

Contentmarketing

Heb je moeite met wat je nou precies moet melden op je social media kanaal, of welke foto nou te plaatsen op je website? We maken samen met jou een analyse van je website / social-media en maken een strategisch plan.

Webbuilding

Past je website nog wel bij jouw brand? Is de uitstraling wel echt wie je wil zijn? We werken nauw samen met een aantal top webdesigners en kunnen je helpen met een compleet nieuwe website die voor je werkt. 

WM

Onze kijk op jouw bedrijf is vanuit het oogpunt van de klant. Zo kunnen we goed beoordelen welke beelden er nodig zijn om je klant te triggeren. 

Iedereen wil resultaat, dat is onze core business. In het voortraject bespreken we de doelen voor de foto’s en video’s. Zo kunnen wij gericht te werk gaan voor het beste resultaat.

Wij doen het net even anders. Ieder bedrijf of persoon is anders.
We stellen een maatwerk plan op voor jouw bedrijf aan de hand van je doelen en gewenste resultaten.

8 Handige tips voor bedrijfsfotografie

Voor een meteen zichtbaar beter resultaat
Scroll naar top